dance, dance lessons, salsa classes, salsa dance, salsadans, bachatadans, flamenco, flamencodans, danskurs, salsakurs, bachatakurs, flamencokurs, danssklola, danskurs i malmö, salsa i kalmar, flamenco i kalmar, reggaeton, reggaeton i kalmar, privata danslektioner, flamencokurs i malmö, flamenco i skåne Latino y Flamenco dance

VÄLKOMMEN TILL LATINO Y FLAMENCO

SMAKPROV PÅ VÅRA DANSER

Var så god och få ett intryck av vad du kan lära dig på Latino y Flamenco.
Titta på ett axplock av några av danserna som vi lärt våra elever.Latino y Flamenco Dance
Email: dance@latinoyflamenco.com
Betalningsinformation: Bg 5442-1110
Swish 123 375 51 96
SOCIAL MEDIA
VAD VI ERBJUDER
Danskurser, privatlektioner, gruppaktiviteter. För information och bokningar: dance@latinoyflamenco.com
 


Ellen Gliving-Kant

Undervisar i Reggaeton
Ellen är en välrutinerad och karismatisk instruktör och koreograf. Hon har dansat och undervisat i streetdance, streetkidz och ragga-reggaetonmix. Ellen har deltagit på scenen i diverse nationella och internationella dansevennemang där hon har uppträtt i salsa, reggaeton, afrocuban, lady’s styling och magdans.
Hon är ivrig att dela med sig av sin kunskap och smitta dig med sin dansglädje!
Rigoberto Gadea Castro

Undervisar i flamenco, latino teamdance och lady’s styling, salsa, bachata, latino partymix, barnsalsa, ungdom latino teamdance.
Rigoberto har en mångårig erfarenhet som dansare, instruktör och koreograf. Han har både uppträtt och deltagit som gästinstruktör i stora dansevenemang.
Han har gedigen internationell danspedagogisk kompetens. Källan för hans kunskap är några av de stora namnkunniga inom latinokulturen och flamenco världen. Han har förkovrat sig både på Kuba, Puerto Rico, Miami, New York och sist men inte minst i Flamencos Meca Andalusien.
Rigoberto är en noggran och ambitiös danspedagog vars huvud mål är att sprida vidare det latino och flamenco kulturella arvet
Jessica Mattsson

Jessica är assisterande instruktör i Ungdom latino teamdance, salsa, bachata och latino paqrtymix.
Jessica har dansat salsa och bachata sedan 2007 och har uppträtt på stora salsa scener så som Stockholm salsa wekend, Malmö love dance festival och Köpenhamn salsa festival.
Hon har flera års erfartenhet som instruktör och älskar att dela med sig av sina kunskaper.
Latino y Flamenco Dance
Email: dance@latinoyflamenco.com
Betalningsinformation: Bg 5442-1110
Swish 123 375 51 96
SOCIAL MEDIA